Flittig Hjælp

Artikel fra 27/10-2010

Flittig hjælp på Thyholm

Thylands Avis
Avisannonce

THYHOLM: - Det var ikke godt nok i forhold til min samvittighed, forklarer Anitha Hedelund Jessen (33), Thyholm, om sit arbejde som sosuassistent, hvilket er baggrunden for, at hun nu har startet sit eget servicefirma "Flittig Hjælp".

På visitkortet står der Service til Husbehov - med underpunkterne rengøring, havearbejde, vinduespudsning, pedel/viceværtopgaver, vedligeholdelse, mindre træfældning samt forefaldende arbejde.

Umiddelbart en stor mundfuld, men med hænderne skruet rigtig på, en god fysik - og snart fem års "praktik" på Gadegaard, hvor hun sammen med kæresten har renoveret stuehuset, udbygningerne og haven, ja så er der bund i firmapaletten.

Anitha Hedelund Jessen er født og opvokset i Nordsjælland, men flyttede til det jyske som 18-årig, hvor hun først var på Designskolen i Kolding inden hun i 2001 uddannede sig til social- og sundhedsassistent. Siden har hun arbejdet som sosuassistent - senest på Solvang i Hvidbjerg.

Thyholm

Lysten til boligmæssig kvalitet frem for en dyr husleje i Århus, fik hende til at rykke teltpælene op i 2005, hvor hun sammen med kæresten købte Gadegaard på Thyholm, der med en god beliggenhed og 7,5 ha jord var et super godt køb.

Men samtidig medførte det masser af håndværksmæssige udfordringer, som har givet Anitha stor erfaring som all-round håndværker, og samtidig nu lyst til at hjælpe andre.

- Det er allerede rygtedes, at jeg startet eget servicefirma, hvilket positivt har givet mig kunder. Jeg glæder mig til at prøve kræfter med mit servicefirma, hvor jeg kører med absolut konkurrencedygtige priser. Samtidig glæder jeg mig også til at kunne komme hjem med god samvittighed, slutter Anitha Hedelund Jessen.

Det er mange år siden ;-) og nu drejer det sig kun om rengøring.

Tak for en fin artikel og god behandling    
Anitha Hedelund Jessen ;-)